Algemeen

It's all about feeling comfortable

by This Classy on May 05, 2022

It's all about feeling comfortable
Het komt je vast niet onbekend voor. Dat spannende sollicitatiegesprek, die presentatie of dat ene gesprek over je promotie. Jij wil er natuurlijk op je best uitzien, je zelfverzekerd, mooi en comfortabel voelen. 
Dit laatste vormt regelmatig een uitdaging. '' je comfortabel voelen'' Het lijkt net een vloek. Meestal zitten die mooie kleding items nou net allesbehalve comfortabel. Die ene jurk die statisch op je benen blijft plakken, die sjaal die steeds maar weer van je hoofd afzakt of dat ene mooie colbertje dat schuurt langs je armen. Deze dingen kunnen soms je stemming goed verpesten. Maar goed wie mooi wil zijn...
Velen onderschatten het effect die dit soort oncomfortabele kleding op iemand kan hebben. Want geloof het of niet, dat ene moment dat je voor je kast staat en een keuze maakt voor welke outfit jij gaat, zal invloed hebben op de rest van je dag.
Als je voor die leuke, comfortabele outfit kiest zal jij je op je gemak voelen en de rest van de dag stralen. 
Ik hoor je denken wat is het alternatief? Gelukkig zijn die er zat. 
Het spreekwoord wie mooi wil zijn moet pijn lijden is anno 2022 namelijk nogal achterhaald. Je kunt er hartstikke goed uitzien en je geweldig voelen zonder enige vorm van pijn of discomfort te ervaren.
Kies vooral voor materialen en stoffen die bij jou passen en waarin je lekker en vrij kunt bewegen, zodat jij het beste uit je dag kunt halen. Maar vergeet niet, het oog wil ook wat. 
Leg die oversized hoodie dus maar ver weg en kies bijvoorbeeld voor een mooi luchtig bloesje in plaats van die statische jurk. Laat die afglijdende sjaal lekker liggen en kies voor eentje die lekker zit en fijn aanvoelt. 
Dit laatste is voor ons team erg van belang. Het creëren van sjaals die zowel fashionable als comfortabel zijn zien wij als 1 van onze prioriteiten.
Onze sjaals zijn gemaakt van kwalitatief stof die zacht aanvoelt en soepel valt. Zo kun jij je volledig focussen op het najagen van je dromen en doelen. Elke vrouw is immers prachtig op haar eigen manier en mag gezien worden.
Nog niet overtuigt?
Bekijk onze collectie en ervaar het zelf!
Related Articles

Leave a Comment

Your email address will not be published.