Algemeen

Summer vibes

door This Classy aan Jun 12, 2022

Summer vibes
Warme temperaturen, koude drankjes, lange dagen en gebronsde huid, ofterwijl zomertijd.

Dat een ieder zich tijdens de zomermaanden gelukkiger voelt is uiteraard niets nieuws.
De zonestralen zorgen namelijk voor een verhoogde aanmaak van endorfine en serotonine, beter bekend als de gelukshormonen.

Tevens zorgt de zon ervoor dat je lichaam meer vitamine D aanmaakt. Wat er weer voor zorgt dat jij je energieker voelt.
Hierdoor hebben wij vaak ook meer zin om de deur uit te gaan en activiteiten te ondernemen. Want zeg nou zelf wie kan de uitnodiging naar die ene barbeque of picnic nou weerstaan op een mooie zomerdag? Not me.

Ook als het aankomt op de manier waarop we ons kleden heeft de zomer een positieve invloed. De grauwe, donkere kleding maakt plaats voor mooie lichte kleuren en luchtige stofjes. Stiekem is dit wel een van mijn favoriete punten aan de zomer. Naast mooie zomerse jurken zijn ook de zwierige rokken populair tijdens de zomer maanden. Kortom alles wat soepel en luchtig valt.

Dit geldt ook voor het dragen van een sjaal tijdens de zomerdagen. Vaak krijg ik van mijn collega's de vraag of ik het door mijn sjaal niet extra warm heb. Of de opmerking dat zij het mij niet na zouden kunnen doen. Klinkt dit bekend?

Naast dat ik dan meteen uitleg waarom ik mijn sjaal draag, benoem ik ook altijd dat je met de juiste sjaal nauwelijks nog voelt dat je iets om hebt. Vaak word ik dan vol ongeloof aangestaard. Maar goed we know better.
Sommige stofjes zijn immers iets meer zomer proof dan anderen.

This Classy probeert hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. De sjaals uit onze Luminous collection zijn luchtig en voelen koel aan op de huid. Op deze manier hoef jij alleen nog maar intens te genieten van de zomer maanden.
Niet overtuigd? Just try it yourself!
Trefwoorden:

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.